Weer een stap verder

Posted on aug 9, 2015

Weer een stap verder!

Het is een feit!
We zijn levend, we zijn zichtbaar.

En belangrijker….. we functioneren als een kleine maatschappij. Om ons heen blijken veel geïnteresseerden, die hun talenten niet alleen willen delen maar ook belangeloos willen inzetten, willen ‘doneren’. Mensen die willen communiceren en meedenken om ons concept aan te sterken.

De behoefte aan een nieuwe school lijkt groot. De reacties om ons heen geven ons energie en maken ons nóg enthousiaster. De inbreng is groot en geeft ons veel (nieuw) inzicht. Wij ontwikkelen naast het concept ook onszelf, én er ontstaan samenwerkingen tussen verschillende disciplines en verschillende interesses. Het is het begin van een nieuwe school, een maatschappij in het klein, waarin straks het kind zichzelf optimaal kan ontwikkelen om vervolgens in de grote maatschappij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren.

Zoals Mark Mieras al aangaf, we zijn samen het meest intelligent als we allemaal verschillend denken. En dat is op onze tweede brainstormlunch wederom gebleken.
Met een tiental mensen én onder het genot van een goede lunch zijn weer veel ideeën aangescherpt en discussies aangewakkerd. Hebben we de juiste toon te pakken? Is datgene wat ons uniek maakt wel voldoende zichtbaar? We hebben alle informatie tot ons genomen en verwerkt in het concept. We zijn weer een stap dichter bij ons definitieve, maar altijd dynamische, plan gekomen!

We willen alle aanwezigen bedanken en in het algemeen jong en oud oproepen om met ons mee te blijven denken en doen.

Share