Een verslag van het Infolab op 25 juni

Posted on jul 3, 2016

Wat een inspirerende middag is het geworden! Zoals we eerder aangaven, was er veel belangstelling voor onze infolab van 25 juni. Onder het genot van gezonde hapjes en drankjes op de mooie locatie van de Yoghurt Barn, bespraken we het thema ‘wat maakt onze school uniek’.

Na een korte presentatie over ons concept, gingen we verder in gesprek met ouders, onderwijsprofessionals en andere geïnteresseerden. We kregen veel vragen, waardevolle tips en feedback van aanwezigen. We willen jullie allen hartelijk bedenken voor jullie deelname en inspiratie. Hier zullen we de komende tijd zeker iets mee gaan doen.

Een veel voorkomende vraag was ‘wat is nou eigenlijk het verschil met jullie schoolconcept en een vrije school’? Naar aanleiding van deze vraag willen we een belangrijk verschil met de vrije school belichten:

  • Wij zijn een school die nieuwe leermethodes en eigentijdse leerstof aanbieden op een flexibele manier. Onze leermethodes zullen steeds in ontwikkeling blijven en aangepast worden.
Tot slot willen we de volgende punten van onze school nogmaals benadrukken:
  • Onze school wordt een maatschappij in het klein doordat we zo veel mogelijk de echte maatschappij nabootsen.
  • Ieder kind van elke laag van de maatschappij hoort thuis op onze school. We willen samen met onze leerlingen en hun ouders een gezonde leer-en leefomgeving voor iedereen creëren.

Kon u er niet bij zijn afgelopen zaterdag? Geeft u zich op voor de volgende geplande infolab. Die zal plaatsvinden op 24 September. Lees meer hier.

Share