Titel:

“ De wereld van 2032 voor het kind “

Doelgroep:

ouders, verzorgers

Doel:

Happy Healthy Creative Learning bereidt het kind voor op een wereld die in geen enkel opzicht lijkt op de wereld waarin wij nu leven.

Hoe ziet de wereld eruit in 2032? Wetenschappers, trendwatchers en onderwijsexperts definiëren de belangrijkste ontwikkelingen die van grote invloed zullen zijn op het leven van uw kind. Wij zetten de trends voor u op een rij en duiden de betekenis ervan.

Wat kenmerkt deze ontwikkelingen? Wat betekent dit voor u en uw kind? Hoe kunt u als opvoeder een actieve rol nemen in de ontwikkeling en begeleiding van uw kind? Wat kunt u doen?

Aanpak:

In een kleinschalige setting gaan we met u aan de slag en geven antwoord op deze vragen. Wij hanteren het principe van ‘ leren in interactie ‘ – door de uitwisseling van ideeën en informatie krijgt de theorie meer betekenis voor u, en is leren effectiever en leuker!

Resultaat:

Aan het eind van het kennislab heeft u kennisgenomen van de trends in 2032, weet u welke kansen er liggen voor u als opvoeder en gaat u naar huis met bruikbare adviezen voor de ontwikkeling en begeleiding van uw kind.

Data: zaterdag 13 februari 2016; zaterdag 16 april 2016

Tijd: 15:30-17:30 uur

Locatie: Den Haag

Sprekers: Diantha Rumahlewang en Lizette Scheer

Deelnamekosten: € 65,- incl btw

Deelnemers: max. 10 personen

Inschrijven: info@happyhealthycreative.nl

Share