Wij organiseren kennislabs rond thema’s die zijn gericht op het onderwijs en de school van de toekomst. Daarnaast bieden wij voor bestaande scholen begeleidingstrajecten op maat waarin wij elementen uit ons concept los of gecombineerd helpen implementeren.We hanteren het principe van ‘leren in interactie’ en ‘leren uit de praktijk’: door de uitwisseling van ideeën en informatie in een kleinschalige omgeving, krijgt de theorie meer betekenis, is leren effectiever en leuker én gaat u na afloop weg met bruikbare adviezen. 

Doelgroep: Ouders, verzorgers

Doel:

School2032 bereidt het kind voor op een wereld die in geen enkel opzicht lijkt op de wereld waarin wij nu leven.

Hoe ziet de wereld eruit in 2032? Wetenschappers, trendwatchers en onderwijsexperts definiëren de belangrijkste ontwikkelingen die van grote invloed zullen zijn op het leven van uw kind. Wij zetten de trends voor u op een rij en duiden de betekenis ervan.

Wat kenmerkt deze ontwikkelingen? Wat betekent dit voor u en uw kind? Hoe kunt u als opvoeder een actieve rol nemen in de ontwikkeling en begeleiding van uw kind? Wat kunt u doen?

Aanpak:

In een kleinschalige setting gaan we met u aan de slag en geven antwoord op deze vragen. Wij hanteren het principe van ‘ leren in interactie ‘ – door de uitwisseling van ideeën en informatie krijgt de theorie meer betekenis voor u, en is leren effectiever en leuker!

Resultaat:

Aan het eind van het kennislab heeft u kennisgenomen van de trends in 2032, weet u welke kansen er liggen voor u als opvoeder en gaat u naar huis met bruikbare adviezen voor de ontwikkeling en begeleiding van uw kind.

Data: 18 en 25 maart 2017

Tijd: 15:00 uur

Locatie: Yoghurt Barn, Plaats 25, 2513 AD in Den Haag

Deelnamekosten: gratis

Inschrijven: via info@happyhealthycreative.nl

Neem contact met ons op: 

Diantha Rumahlewang
06 30923630

Lizette Scheer
06 42297488

Inschrijven via:

info@happyhealthycreative.nl